Raport


Ezért repül az Echo TV-ből Szaniszló Ferenc
Raport | 2016. június 03. 13:25

Ezért repül az Echo TV-ből Szaniszló Ferenc

Széles Gábor a csatorna tulajdonosa ma délelőtt Facebook-oldalán, egy rövid kommentben reagált a tegnapi hírre.

szaniszlo.jpg

Fotó: Echo TV

Szaniszló Ferenc távozásáról a nagyvállalkozó azt írta:

Mi nem mondtunk fel, hanem közös megegyezéssel távozik. Szerettük volna, ha visszatér a régi "panorámás" vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes "prédikációit" hajlandó lett volna folytatni. Gondolom már van helye a jobbikos internetes tv-nél.

 

A "jobbikos internetes tv"-vel alighanem az N1TV-re utalhatott Széles. Az év eleji adatok szerint mindössze 0,2%-os nézettséget elérő Echo TV profiljába ezek szerint nem fért már bele Szaniszló kormánykritikus véleménye.

Először a Pesti Srácok számolt be róla tegnap, hogy leveszik a képernyőről "az Echo TV »főpapjának«, az összeesküvés-elméletek koronázatlan királyának, Szaniszló Ferencnek a műsorát". A Magyar Nemzet is kereste a csatorna vezetését az ügyben. Bedő István a tv gazdálkodásért, társadalmi és politikai kapcsolataiért felelős vezérigazgatója arról tájékoztatta a lapot, hogy "Szaniszló Ferenc úr jelenleg (is) az ECHO TV alkalmazásában áll, a Világpanoráma című műsor a szokásos rendnek megfelelően adásba kerül. Szaniszló Ferencnek az ECHO TV részéről senki, senki nem mondott fel.” A Jobbikhoz köthető Alfahír úgy értesültszerdán közölték a hírt Szaniszlóval, és a megállapodás szerint a júniusi részek még adásba kerülnek.

Ha esetleg még egyetlen részt sem látott volna a Világ-panorámából, nézze meg ezt a 2013-as adást, amelyben Szaniszló Ferenc a nagyközönség előtt bejelenti: visszaadja a Balog Zoltántól kapott, majd azzal a mozdulattal visszavont Táncsics-díját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raport.blog.hu/api/trackback/id/tr858775784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fideszes Bróker kormány 2016.06.04. 00:26:28

Egy napon az ATV rájött nagyon helyesen, hogy jobb megszabadulniuk az agyhalott komcsi nézőktől és kivágták Bolgár Gyuri bandját.

Most Gravi Gábor jött rá, hogy jobb megszabadulni a primitív panelproli fideszes-jobbikos csőcselék nézőktől és kivágta Szaniszlót.

Most már csak annyit kell még felismernie Gravi Gabinak, hogy a Bajlyjer mocskot vágja ki azzal két B betüs elmebeteggel együtt, aztán komletten beszüntesse a maradék fosadékok adását és lekapcsolja az adót.
Onnatól kezdve egész elfogadható lenne ez a csatorna.

Wernher von Braun 2016.06.04. 09:05:51

Vicc ez az ember, mit kepzel magarol?:) elvezhetetlen a felkomfja, a legzese, a fejlobalasa es a mondandoja oncelu boffenet.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.06.04. 15:15:15

"Szerettük volna, ha visszatér a régi "panorámás" vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes "prédikációit" hajlandó lett volna folytatni."

Tehát azért rúgták ki, mert nem elég kormánypárti? LOL Mondjuk eddig is lehetett tudni, hogy az ECHO tévé adását Orbán seggéből közvetítik és még csak véletlenül se esnek az objektivitás bűnébe, de azért ezt ennyire nyíltan felvállalni...

Pisti 90 2016.06.04. 15:41:22

Innentől kezdve akár szereti, akár utálja valaki Szaniszlót, de ki kell jelenteni: a kormány erőszakosan kisajátítja a médiumokat. Szaniszlót csak azért rúgták ki, mert kritizálta a kormányt adásaiban, és ezt nyíltan be is ismerik. Ez a történet már nem Szaniszlóról szól, hanem elvekről és módszerekről. Ezek szerint bárkit eltávolítanak a frissen megvásárolt csatornákról, aki nem kormánypárti. Ugyanezt a játékot végigcsinálták a TV2-nél. És ki tudja melyik csatorna lesz a következő célpont?

Burgermeister 2016.06.04. 16:03:07

szaniszlo for president

Balt 2016.06.04. 17:09:49

@Pisti 90: Hú wazze, ezt a tájékozottságot! :)

Alkalmasint nézz utána Széles Gábor politikai elköteleződésének és média-portfoliójának, esetleg Szaniszlónak.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2016.06.04. 20:30:47

medve anyám, hogy nekünk magyaroknak miért ezek meg a szélsőlibsik jutnak :(
szennydex, jobbik, hajjaj... miért, miért???

multifarkukutya 2016.06.05. 06:17:32

@Fedor: Valahogy pótolni kell a hiányt, mióta a HírTV-t Simicska kihúzta Orbán seggéből. Azóta Széles Gábor sajtótermék-epiginjai egyre megbecsültebbek. Már, persze, Pártunk & Kormányunk részéről...

Egyallampolgar 2016.06.05. 08:58:31

@fideszes Bróker kormány:
Nem értetted meg a cikket. Széles Gábor válasza szerint Szaniszló annyira megbomlott, hogy őrült elméletei erősebbek benne mint szervilis lojalitás az ország kirablását felpörgető kormány iránt. Ezért elküldték a pártállam egyik csatornájától.
Az antigravitációs orbán-nyaló még azt is megjegyzi : "Gondolom már van helye a jobbikos internetes tv-nél." Vagyis mostantól az ellenzék embere, nem velünk van, ellenünk.
Ez már a Rákosi rendszer?

Galicius 2016.06.05. 09:01:55

Széles elvtárs ezerrel,sőt százezerrel nyalja Viktor seggét.És,gondolom kommenteket nem olvas.

Usulkjt001 2018.04.01. 20:55:15

@fideszes Bróker kormány: Ti Gyurcsányista és Orbánista gyökér köcsögök egyformák vagytok, nektek minden szar, ami akadályozza, hogy felvegyétek a koncot az ország szétrablásából, titeket csak ez érdekel. Remélem előbb haltok ki, minthogy szaporodnátok!
süti beállítások módosítása